25-05-2022

Inspirerende thema's op het Nationaal Automotive Congres 2022

Collega's Jan Beernink en Willem Schotpoort op het congres.
Fotograaf: Jeffrey van der Vaart in opdracht van Automotive Magazine.

 

Op 12 mei jl. was het Nationaal Automotive Congres, samen met ruim 500 vakgenoten uit alle disciplines van de mobiliteitsbranche waren wij aanwezig op deze 4e editite van het autobranche-event.

Een mooie gelegenheid om informatie op te halen en te sparren over de ontwikkelingen in onze branche. Dankzij de vele sprekers en diverse thema´s kijken we terug op een inspirerende dag.

 

“An optimist sees the opportunity in every difficulty, a pessimist sees the difficulty in every opportunity”

Winston Churchill

 

Wat we meegenomen hebben? Om te beginnen dat het niet alleen maar kommer en kwel is in de autobranche. Een boodschap waar wij ons bij aansluiten. Uiteraard merken wij de veranderingen en uitdagingen in de markt, meebewegen met deze dynamiek is essentieel. Want door deze veranderingen zijn occasions in populariteit gestegen. Voor ons als expert in de occasionsmarkt biedt dit vele kansen schreven we al in de blog driven by cars

Een tweede interessant thema ging over generatiemanagement; rekening houden met de verschillende generaties die vertegenwoordigd zijn binnen een bedrijf. Een thema dat zeer actueel is binnen Axero na de veranderingen in de organisatiestructuur in 2020. ‘Het is tijd voor jong talent!´, roept Jan Beerink grondlegger van Axero regelmatig. Want jong en oud, we moeten het samen doen.

Wil jij werken in een internationale en dynamische omgeving? Bekijk dan de vacatures