04-06-2021

Run op bestelwagens: verkoop stijgt in mei

Bestelauto's in showroom

Het aantal registraties in de eerste vijf maanden van 2021 staat volgens gegevens van RDC op 33 duizend, waarvan er maar liefst bijna 6.200 bestelwagens zijn geregistreerd in mei van dit jaar. Om te weten wat deze cijfers betekenen zullen we moeten vergelijken met voorgaande jaren. Tijdens Corona kreeg de automarkt het net als andere branches zwaar te verduren. Ten opzichte van vorig jaar zijn er in mei 2021 ruim 85% meer bestelwagens geregistreerd. Mooie cijfers die perspectief bieden. 

De populariteit van bestelwagens is dus sterk gestegen wanneer we kijken naar de cijfers van vorig jaar. Uit cijfers van het RDC blijkt dat Volkswagen het meest verkocht wordt, gevolgd door Ford op nummer twee en Renault op plek drie. De modellen van Mercedes-Benz en Peugeot volgen en sluiten de top vijf. De Ford Transit staat bovenaan in de lijst van meest verkochte bestelwagens in de maand mei. Bij Axero vindt u naast occasions en courante auto’s een uitgebreid aanbod van bestelwagens, volledig naar de wensen van uw klanten. Neem contact op met onze medewerkers en leer meer over wat wij voor u kunnen betekenen. 

Bekijkt u liever zelf onze voorraad? Maak dan snel een account aan op onze inlogpagina zodat u alle voordelen van onze Business Portal kunt benutten, zoals het inzien van de prijzen en het maken van een online reservering. Hier vindt u ook meer informatie over de verschillende modellen die we aanbieden en kunt u de foto’s uit onze 360° studio bekijken. Welke auto u ook zoekt, onze medewerkers staan voor u klaar.