Servicepagina

Als autohandelaar wil je graag dat de inkoop van auto’s zo soepel mogelijk verloopt. Axero heeft dit proces voor je helemaal geoptimaliseerd. Lees hier hoe het werkt als je bij ons een auto inkoopt.

 

Reserveer de auto

Heb je een auto gezien in ons uitgebreide assortiment die je wel wilt kopen voor je klant of voorraad? Dan kun je hem heel snel en simpel reserveren. Klik op de knop en laat ons weten dat je interesse hebt, dan zorgen wij dat hij tijdelijk niet meer aan anderen wordt getoond.

 

De auto wordt twee uur gereserveerd

Voor de komende twee uur is de auto gereserveerd voor jou. Andere autohandelaren kunnen in die periode geen aanspraak maken op dit specifieke model. In die twee uur hebben wij de tijd om met jou te overleggen over de koop.

 

We nemen contact met je op

Ook al ben je duidelijk geïnteresseerd, je hebt vast nog vragen die je beantwoord wilt hebben voordat je definitief overgaat tot aankoop. Daarom neemt een van onze traders zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven op je vragen. Zijn we er samen uit? Dan kun je de koop definitief maken en bespreken we de administratieve en logistieke afhandeling.

 

Maak de koop definitief

Als je het ziet zitten in de auto van je keuze, maken we graag de koop definitief. We verzorgen dan de afhandeling qua betaling en administratie. Je krijgt per mail een factuur van ons en na betaling geven we de codes vrij voor overdracht.

 

Kies het transport

Wil je zelf het transport verzorgen of heb je liever dat wij dat voor je doen? Het kan allebei, dus jij mag het zeggen. Bij ons in Enschede afhalen is een optie die steeds vaker gekozen wordt, omdat steeds meer autobedrijven zelf vrachtwagens hebben hiervoor. In dat geval betaal je ons geen transportkosten.

 

Verder nog vragen?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over ons servicegerichte proces.

Geen auto gevonden?

Onze adviseurs helpen je graag verder

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.