11-05-2022

De signalen in de Deense automarkt liggen in de trend van de rest van Europa

In de Denemarken is de automotive sector normaal gesproken vooral afhankelijk van de aflevering van nieuwe auto´s. Door de productieproblemen bij autofabrikanten stagneren ook hier de afleveringen en stijgen de prijzen. Daarom zijn goede connecties met betrouwbare leveranciers erg belangrijk.

De ervaring van onze inkopers is dat de Deense autorijder een goede smaak heeft bij het kopen van nieuwe auto´s. En daarom vinden wij de Deense markt interessant. De kwaliteit van het aanbod occasions is vergelijkbaar met de Nederlandse markt. Daarnaast zijn de cultuurverschillen klein en is het prettig samenwerken met de lokale dealers.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het importeren van occasions uit Europese landen beschikken we over een groot netwerk en een efficiënt importproces. Voor onze Nederlandse klanten, voornamelijk bestaande uit dealerbedrijven en universele handelaren, zijn wij een betrouwbare partner voor het importeren van jonggebruikte auto´s. Wil jij weten op welk gebied wij jou kunnen ontzorgen?

Ons Verkoopteam vertelt je graag meer, zij zijn bereikbaar op 085 773 01 20