Auto-export

Op het gebied van auto-export is Axero een vooraanstaande speler in de branche. Wij weten precies de juiste afzetmarkt te vinden en kunnen elke auto uitvoeren die je maar wilt. Bovendien ontzorgen we onze klanten ook volledig op administratief gebied. Ervaar het zelf!

 

Wat is een export-auto?

Wij kopen auto’s bij leasemaatschappijen, dealerbedrijven en soms ook van particulieren. Is er vraag naar deze auto’s in Europa, dan kunnen wij de auto exporteren waar onze klant om vraagt. Het heersende beeld van een export-auto is dat hij veel kilometers op de teller heeft. Maar in de praktijk hoeft dit echt niet altijd zo te zijn. Het komt ook voor dat we relatief jonge wagens aanbieden voor de export. Daar reageren al snel handelaren uit heel Europa op.

 

Alles wordt geregeld voor je

Bij de auto-export verzorgen we ook de complete administratieve afhandeling. Er moet immers nogal wat geregeld worden als een auto van Nederland naar het buitenland wordt overgeschreven. Wij weten aan welke Europese regels qua CO2-uitstoot, verzekeringsregels en fiscale aspecten we moeten voldoen. Dat doen wij allemaal. Je hebt er dus geen werk mee.

 

Alleen B2B auto-export

Als autogroothandel doen wij alleen zaken met bedrijven. Dat is namelijk de enige manier waarop wij de eindklant (de bestuurder) garantie kunnen bieden. De buitenlandse handelaar kan daarbij vertrouwen op onze topkwaliteit. Elke auto die wij binnen krijgen, wordt geïnspecteerd en er wordt een technisch keuringsrapport van gemaakt. Daarna wordt hij gewassen en gefotografeerd, waarbij we alle mankementen precies noteren. Zo weet de koper altijd wat hij koopt.

 

Welke auto wil je exporteren?

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we jouw auto moeiteloos in het buitenland kwijt. Laat ons weten wat je precies aanbiedt en wij laten je weten welke mogelijkheden we zien.

 

Geen auto gevonden?

Onze adviseurs helpen je graag verder

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.