Autotransport

De logistiek regelen, dat is altijd een onderschat onderdeel bij de in- en verkoop van auto’s. Want na de koop is de transactie nog niet klaar. De auto moet dan ook nog vervoerd worden naar de plaats van bestemming. Bij Axero hebben we daar verschillende mogelijkheden voor.

 

Laat ons het autotransport regelen

Wil je een auto via onze groothandel verkopen? Wij kunnen dan eenvoudig het autotransport regelen door de auto op te halen bij jou aan de zaak. Dit scheelt je veel tijd en energie, zodat jij je bezig kunt houden met je eigenlijke werk. Bovendien kunnen we de logistiek regelen voor een prijs die lager ligt dan wanneer je zelf gaat rijden. Uiteraard verzorgen het transport van de auto zeer veilig en minutieus. Onze ervaren transporteurs weten precies waar ze op moeten letten zodat de auto in topconditie bij jou aankomt.

 

Keuze voor transport bij auto-inkoop

Koop je een auto bij ons in? Dan mag je kiezen hoe je het autotransport geregeld wilt hebben. Wij kunnen dan de auto bij je afleveren voor een vooraf afgestemd bedrag, maar je kunt hem ook zelf ophalen bij ons in Enschede. Veel grote autodealers en handelaren kiezen voor deze laatste optie, omdat ze zelf de vrachtwagens hebben hiervoor. Maar zoals gezegd helpen wij je ook graag met het transport van de auto.

 

Hoe wil je de logistiek regelen?

Je kunt met ons alle kanten op. Wij bewijzen onze kennis en expertise graag bij Axero, dus vraag ons gerust om mee te denken in jouw situatie. Ervaar zelf hoe wij te werk gaan als het gaat om autotransport.

 

Geen auto gevonden?

Onze adviseurs helpen je graag verder

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.