Auto-import

Zoek je als autohandelaar een jonge auto waar weinig aan hoeft te gebeuren om hem direct door te kunnen verkopen? Dan is de manier waarop de auto-import van Axero verloopt ideaal voor jou.

 

Axero: jouw importauto-groothandel

Als internationale autogroothandel hebben we bij ons op kantoor in Enschede drie inkopers beschikbaar. In Duitsland hebben we ook een inkoper werken voor ons. Per jaar voeren we zo’n 1500 dealerkwaliteit importauto’s in. Daarbij letten we erg scherp op de kwaliteit, om zowel onze doorloopsnelheid als die van jou zo laag mogelijk te houden.

 

Zo verloopt het importproces

Zodra wij in het buitenland een auto zien waarvan wij denken dat het een aanvulling is op ons assortiment, zetten wij alles in werking om de auto te importeren. Zo bieden we totale ontzorging voor jou als klant: als jij de auto bij ons ziet, is alles al geregeld op importgebied. De prijsafspraak met de verkopende partij is gemaakt, alles is betaald, het transport is geregeld, de auto is geïnspecteerd, hij is door de RDW toegelaten op Nederlands kenteken en de aangifte bpm is gemaakt. Je hoeft dus nergens achteraan.

 

Zekerheid en kwaliteit

Doordat wij kwalitatief hoogwaardige auto’s leveren, hebben we een vaste stroom klanten die ze afnemen van ons. Daarom kunnen wij het risico nemen om op eigen initiatief auto’s te importeren en alles voor te financieren. We hebben de kennis van de markt om de doorlooptijd zo laag mogelijk te houden voor iedereen. Dankzij onze professionaliteit en klantgerichtheid weten onze klanten dat ze voor zekerheid en kwaliteit kiezen met Axero als internationale autogroothandel.

 

Welke auto wil je importeren?

Laat ons weten wat je precies zoekt en wij laten je weten wat we in ons ruime aanbod beschikbaar hebben aan import-auto’s. Of we gaan voor je op zoek in het buitenland naar de beste deal.

Geen auto gevonden?

Onze adviseurs helpen je graag verder

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.