Autogroothandel

Als autogroothandel verkoopt Axero auto’s aan het dealernetwerk, garagisten en universele handelaren in Nederland en daarbuiten. Zoek je een nieuwe of gebruikte auto voor je autohandel? Dan hebben wij de contacten met de leasemaatschappijen en buitenlandse aanbieders om dit voor  je te realiseren. Kies voor Axero als je een auto-inkoopkanaal zoekt waarbij je helemaal ontzorgd wordt. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

 

B2B auto kopen uit het buitenland?

In verschillende landen zijn onze medewerkers actief op zoek naar geschikte auto’s voor de verkoop. Zo hebben wij mensen in Polen, Duitsland en Frankrijk die zelf ook deze talen als moedertaal spreken. Wil je dus een B2B auto kopen uit het buitenland, dan doen onze medewerkers al het voorwerk voor je. Je krijgt van ons exact de juiste omschrijving over de uitvoering en welke schades er eventueel zijn. Door de goede relatie die we ter plekke hebben, kunnen we hoogstaande kwaliteit garanderen.

 

Wij zijn jouw auto-inkoopkanaal

De grootste winst die je behaalt door met Axero samen te werken is dat wij alle paden al begaanbaar hebben gemaakt. Als pionierende autogroothandel hebben we een perfect auto-inkoopkanaal opgezet. En daar profiteer jij van als autohandelaar. Vanuit onze vestiging in Enschede verzorgen we alles voor je van A tot Z.

Wij keuren onze auto’s altijd voordat ze naar jouw autohandel gaan. Wij zorgen ook voor het transport naar de juiste plek, als je dat wilt. Bovendien doen we de bpm-aangifte en verzorgen we de kentekenplaat. Met al onze kennis geven wij je ook graag advies over de trends in de markt. Zo bewijzen we keer op keer de kwaliteit waarvoor Axero staat.

 

Welke auto zoek je?

Wij zijn van alle markten thuis. Laat ons weten wat je precies zoekt en wij laten je weten wat we in ons ruime aanbod beschikbaar hebben. Of we gaan voor je op zoek naar de beste deal.

Geen auto gevonden?

Onze adviseurs helpen je graag verder

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.