Auto-inspectie

Een ingeruilde auto betekent vaak flink wat werk voor jou als autohandelaar. Laat ons je volledig ontzorgen op dit gebied. Wij voeren een auto-inspectie uit en kunnen zelfs al wat kleine mankementen verhelpen. Tot slot wassen we de wagen en stofzuigen we het interieur. In plaats van de tien dagen dat je er anders zelf mee bezig zou zijn, staat hij nu maar een dag bij ons. Tel uit je winst!

 

Binnen 24 uur klaar

Auto’s inspecteren is bij Axero dagelijks werk. Onze specialisten zijn er continu mee bezig en weten precies waar ze op moeten letten. Als je een ingeruilde auto bij ons brengt, is hij binnen 24 uur klaar voor de verkoop. Dan hebben we een technische inspectie gedaan inclusief proefrit. Daarbij brengen we precies in kaart welke eventuele mankementen en schades er zijn aan de auto.

 

Transparantie voor de verkoop

Aan de hand van onze auto-inspectie kan een geïnteresseerde handelaar precies zien wat er nog moet gebeuren aan de auto voordat hij voor een goede prijs verkocht kan worden. Alle krassen en deuken fotograferen we uitgebreid. We leggen dit ook vast in ons systeem, zodat het altijd duidelijk is wat de staat van de auto is. Dankzij deze transparante manier van werken weet jij altijd wat je bij ons koopt.

 

Reconditioneren van de auto

Na de inspectie gaan we de auto poetsen, stofzuigen en reconditioneren. Kleine deukjes kunnen we in eigen huis wegwerken en ook spotrepair, dus het spuiten van lichte beschadigingen. Als er een voorruit vervangen moet worden, dan kunnen we dit ook realiseren. Zo besparen we je heel wat tijd en bieden we je een professioneel resultaat.

 

Benieuwd naar onze auto-inspectie?

Wij bewijzen onze snelheid en kwaliteit graag. Breng je auto bij ons voor een uitgebreide inspectie en het reconditioneren daarna, dan kun je zelf ervaren hoe wij te werk gaan.

 

Geen auto gevonden?

Onze adviseurs helpen je graag verder

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.