Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat zijn jullie openingstijden?

Op werkdagen zijn wij geopend vanaf 08:00 uur tot en met 18:00 uur. 

Welke services heeft Axero?

Fotografie

Met onze volledig ingerichte 360º fotostudio en innovatieve software kunnen wij de mooiste fotorapportages maken. Heeft u interesse of wilt u gebruik maken van de fotostudio dan is dit op verzoek mogelijk.

 

Internationale begeleiding

Onze import afdeling is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van unieke auto’s binnen de Europese landen. Wij geloven niet in auto’s met standaarduitvoeringen waar er zo veel van te koop zijn maar wij geloven wel in de unieke auto met de juiste specificaties en uitvoering, zowel qua luxe en gebruikersgemak maar ook voor de meest fiscaal voordeligste oplossing. Met ons uitgebreide Europese netwerk op nationaal maar ook regionaal niveau weten wij de juiste auto voor u te vinden in het buitenland.

 

Door met de juiste partners te werken kunnen wij het importtraject nauwkeurig, snel en zo voordelig mogelijk verzorgen. Denk daarbij aan ons groot internationaal netwerk voor transporteur, het eventueel taxeren van een voertuig voor de BPM bepaling van de auto en de planning met de RDW, alsmede het verzorgen van de keuring. Met onze RDW- en BPM vergunningen kunnen wij ervoor zorgen dat de auto zonder ongemakken toegelaten wordt tot de Nederlandse weg.

 

Naast het importeren van auto’s hebben wij met onze vestiging in Enschede maar ook met onze vestiging in Duitsland een breed afzetgebied voor het exporteren van auto’s op een zo snel en voordelig mogelijke wijze.

 

Benieuwd hoe wij dit allemaal doen? Neem contact op via ons telefoonnummer of stuur ons een e-mail, zie hiervoor de contactpagina.

 

 

Inspecties

Technische inspectie

Iedere auto die op ons terrein wordt gelost wordt technisch geïnspecteerd. Dit houdt in dat er minimaal een proefrit gemaakt wordt en bij de meeste gevallen wordt de auto ook op een inspectiebrug geplaatst, waarbij gekwalificeerd personeel de auto op meerdere punten inspecteert en vaststelt dat de auto voldoet aan de daarvoor gestelde eisen. Wij willen immers weten wat we kopen en, nog veel belangrijker, weten wat we aan u verkopen.

 

Optische inspectie

Met onze optische inspectierapport kunt u zelf op afstand al inspecteren of de auto optische gebruikerssporen heeft of niet. Aanvullend daarop nemen wij close up foto’s van alle details die de auto bijzonder maken, alsmede close up foto’s van eventuele schades of andere mankementen zodat u een helder beeld heeft van de auto waar u interesse in heeft.

 

Het gemaakte inspectierapport delen wij graag met u zodat u weet wat u koopt. Transparanter kunnen wij u een auto niet aanbieden! Wilt u een auto door ons laten inspecteren, dat kan ook. Neem contact op via ons telefoonnummer of stuur ons een e-mail, zie hiervoor de contactpagina.

 

Reparatie en onderhoud (APK)

Ons universeel team van gekwalificeerde monteurs staan paraat om onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s uit te voeren, zodat onze auto’s technisch en optisch in topconditie aan u aangeboden worden. Wilt u dat wij uw auto voorzien van onderhoud, repareren of de schade aan uw auto herstellen? Wij zijn onafhankelijk en dus niet gebonden aan onderdelenleveranciers waardoor wij sneller en tegen gunstigere kosten uw auto gerepareerd hebben tegen minimaal dezelfde dealerkwaliteit. Naast de standaard reparaties uit fabrieksvoorschriften zijn wij met trots gespecialiseerd in complexe reparaties. Wegens onze kennis in revisie van motoren en versnellingsbakken, schadeherstel en reparaties aan elektronica hebben wij door onze expertise zakelijke en particuliere klanten uit heel Nederland.

 

Naast de individuele auto’s zijn wij ook in staat om uw gehele wagenpark te onderhouden volgens fabrieksvoorschrift.

Bij ons heeft u direct contact met de monteur die aan uw auto werkt, dit is wel zo prettig. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 053 - 450 09 32.

 

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Bestellen & levering

Kan ik auto’s online kopen?

U kunt de auto online reserveren, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de auto aan u toe te zeggen en de afhandeling te starten.

Hoe plaats ik een reservering?

Via de website kunt u eenvoudig op de reserveer button klikken en het formulier invullen om in te loggen. Natuurlijk kunt u tijdens kantooruren ook met ons bellen als u dat liever heeft.

Ik heb een reservering geplaatst, kan ik deze nog annuleren?

Zodra u een reservering heeft geplaatst wordt er contract met u opgenomen, als u daarbij aangeeft geen interesse meer te hebben dan vinden wij dat natuurlijk jammer maar de reservering annuleren kan altijd. Graag horen wij van u waarom u de auto wilt annuleren.

Wat is de levertijd?

Zodra wij de volledige betaling van u hebben ontvangen wordt het digitale kentekenbewijs via ORB registratie aan het door u opgegeven RDW nummer overgedragen. Zodra u de overdracht heeft geaccepteerd zijn wij gevrijwaard en wordt de auto vrijgegeven voor transport. Dan kunt u de auto komen ophalen of indien wenselijk kunnen wij voor u het transport regelen. Wij zijn dan wel gebonden aan de planning van onze transporteur, echter doen wij er alles aan om de auto zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen.

Kan ik mijn auto laten bezorgen?

Als u het wenst kunnen wij de auto bij u laten bezorgen, wij regelen het transport dan voor u via onze transporteur.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn gekochte auto?

Neemt u dan contact op met ons verkoop-team, dan horen wij graag waarom u niet tevreden bent en zorgen wij voor de best passende oplossing om het ongemak te verhelpen of om de transactie ongedaan te maken zodat u uw geld retour krijgt.

Geen auto gevonden?

Onze adviseurs helpen je graag verder

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.