Opbrengstmaximalisatie

Voor elke auto die je hebt staan, wil je graag een zo hoog mogelijk bedrag ontvangen. Dat snappen wij als geen ander. Daarom hebben wij onszelf gespecialiseerd in opbrengstmaximalisatie. Dankzij onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je in het verkoopproces van auto’s. Laat alles aan ons over en je krijgt de maximale opbrengst voor de auto.

 

Vertrouw op onze expertise

Auto in- en verkoop voor de professional is ons vak. Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide branchekennis en een zeer groot netwerk kunnen wij al onze zakelijke klanten helpen. Als het om verkoop gaat, brengen bijvoorbeeld leasemaatschappijen graag de auto’s bij ons die verkocht mogen worden. Zij vertrouwen op onze expertise, omdat we onszelf hebben bewezen in de loop der jaren.

 

Compleet traject, inclusief eigen fotostudio

We halen allereerst de auto op bij de klant. Vervolgens ontstickeren we de wagen eventueel, zodat niet meer te zien is dat hij zakelijk is gereden. We maken hem schoon van binnen en van buiten. Uiteraard maken we ook een proefrit en doen we een auto-inspectie. In onze eigen fotostudio maken we optimale foto’s van de wagen, zowel overzichtsfoto’s als detailfoto’s, ook van schades. Er zit ook altijd een rapport bij met de volledige omschrijving van de auto. Tot slot bepalen we een goede prijs ervoor en vermarkten we de auto in Europa. Zo zorgen we voor een zo hoog mogelijke opbrengst.

Exact de verkoopprijs voorspellen

Doordat wij duizenden auto’s per jaar verkopen, weten wij precies wat de waarde is van elke afzonderlijke auto. Aan de hand van onze data kunnen we voor de meest gangbare modellen zelfs op € 100,- nauwkeurig voorspellen wat de verkoopprijs zal worden. Daardoor kunnen we ook opbrengstmaximalisatie bieden, want we weten hoe we er nog net iets meer voor kunnen vragen.

 

Benieuwd naar opbrengstmaximalisatie?

Wij bewijzen onze kennis en expertise graag. Breng je auto bij ons, dan kun je zelf ervaren hoe wij te werk gaan met onze full-service dienstverlening.

 

Geen auto gevonden?

Onze adviseurs helpen je graag verder

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op of kijk bij onze veelgestelde vragen.